Dr. Csulak Fruzsina

Pin It

fogszabályozó szakorvos

Üdvözlöm honlapomon!

Dr.Csulak Fruzsina vagyok, 2009-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen fogorvosként.

Már az egyetemi évek alatt,harmadéves gyakorlatok során világossá vált számomra,hogy a diploma megszerzése után a fogszabályozás lesz a fõ szakirányom. 2009-ben Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt fogszabályozás témakörben, dolgozatommal illetve elõadásommal az Országos fordulóban elsõ helyezést értem el Budapesten. A dolgozatomban alkalmazott módszert felhasználtuk szájpadhasadékos páciensek diagnosztizálásában, ezzel kapcsolatban tudományos cikk jelent meg Comparative Salivary Proteomics of Cleft Palate Patients címmel a The cleft palate – craniofacial journal címû folyóiratban.

(http://www.cpcjournal.org/doi/abs/10.1597/10-135)

A végzés után felvételt nyertem a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika Fogszabályozás osztályára, mint központi gyakornok. Itt heti 5 napban végeztem fogszabályozást valamint a fogászat egyéb területein is gyakorlatot szerezhettem. A klinika lehetõvé tette az oktatásban való aktív részvételt, oktattam fogorvostan hallgatókat illetve fogászati asszisztenseket és dentál higiénikusakat is. Általános fogászati ellátást végeztem Pécsett egy Oep finanszírozott praxisban. Fogorvosi és szájsebészeti ügyeleteket is vállaltam. Az utolsó évemet, mint szakvizsga felkészülõ Dr.Herényi Gejza fogszabályozási poliklinikáján tölthettem. 

2012 szeptembere óta Sárbogárdon vegyes fogászati praxisomban dolgozom illetve 2013 nyara óta Sárbogárdon is elérhetõ a fogszabályozás pácienseim számára. 

Idõközben egy jogi képzésen is részt vettem , a diploma átvételével jogi szakokleveles fogorvos lettem.
2017 januárja óta a megújult Várfok dental magánrendelőmben Székesfehérváron is felkereshetnek a régi és új pácienseim fogszabályozással illetve általános fogászati beavatkozásokkal kapcsolatban. Rendszeresen magyar és külföldi továbbképzéseken való részvétellel tartom naprakészen tudásomat. 

Felsõfokú szakmai nyelvvizsgával rendelkezem angol és német nyelvbõl.

Célom, hogy a fogszabályozás modern eszköztárát használva minél több ember arcára varázsoljak csodálatos mosolyt, mert „két ember között a legrövidebb út egy mosoly”!