Nyitvatartás

Hétfő-Szerda: 15:00-19:00
Kedd: 14:40-19:00 Csütörtök: -
Péntek: 8:00-20:00 szombat: délelőtt ,előzetes egyeztetés alapján

Dr. Chen Sheng Wei

Általános fogászat, Konzerváló fogászat

"Anyanyelvi szinten beszélek kínaiul és magyarul is. Fontosnak tartom, hogy az orvos-beteg kapcsolat a megfelelő bizalmi viszonyra épüljön, ezért minden esetben körültekintően elmagyarázom a kezelések lépéseit és miértjeit. "

Rendelési idő:

• Kedd: 12:00 – 19:00

• Csütörtök: 8 – 15:00

Dr. Kolarovszki Béla

Szájsebészet, implantáció

"2014-től aktívan részt veszek a német és magyar nyelvű fogorvostanhallgatók oktatásában is. Nem mellesleg pedig gastrobolond vagyok."

Rendelési idő:

• Szerda: 12:00 – 19:00

• Péntek: 8 – 15:00  

Magunkról és a filozófiánkról

Fogszabályozás Székesfehévár

A Fogászatunkon nagy szakértelemmel és megértéssel végezzük a munkánkat. A legfőbb célunk a bizalom, és a nyugodt légkör kialakítása, melyhez nagyban hozzájárul a rendelőnk korszerű felszereltsége, kollégáink pozitív kisugárzása és a megnyugtató környezet.

A folyamatos továbbképzésnek köszönhetően a nagyfokú hozzáértéssel és legújabb technikákkal találkozhat rendelőnkben, ezenkívül további erényeink a figyelmesség, empátia és türelem, amelyet személyesen is megtapasztalhat ha ellátogat hozzánk.

Professzionális, mégis barátságos környezetben szeretnénk olyan fogszabályozási ellátást nyújtani önnek, mellyel nem csak rendezett és egészséges fogazata, hanem az arcához és egyéniségéhez is legszebben illő mosolya lesz.

Jöjjön el hozzánk egy konzultációra, várjuk Önt szeretettel!